Disclaimer Moncler Fansite

Deze onofficiële Nederlandse Moncler Fan site is op persoonlijk initiatief ontwikkeld. Dit vanuit een interesse in het merk en de kracht die dit Trendy en sportieve heeft. En de populariteit die het heeft weten te bereiken in een specifieke doelgroep.

Deze site wordt met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld en samengesteld. Veel van de informatie is afkomstig van ervaringen die zelf zijn opgedaan en zijn aan eigen interpretaties onderhevig. Daardoor kan geen garantie of verklaring worden afgeven ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie.

We accepteren dan ook geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden en/of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de pagina’s op deze site. Alle informatie kan op elk moment, zonder voorafgaande kennisgeving, worden gewijzigd of verwijderd.

Alle afbeeldingen, plaatjes, geluidsfragmenten en/of andere content die door derden op deze site worden geplaatst, vallen onder de verantwoordelijkheid van de plaatsende partij en niet onder de verantwoordelijkheid van de webmaster.

De webmaster is op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk voor welke directe en/of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, door gebruik van informatie, afbeeldingen en/of foto’s welke op deze site beschikbaar worden/zijn gesteld.

De gebruiker zal de webmaster, partners, relaties en de auteur van deze disclaimer beschermen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijk maatregelen, inclusief kosten voor juridische bijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan het gebruik van deze internet pagina’s, inbreuk van de gebruiker op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

Vermeldig Moncler winkels

Verkooppunten van Moncler worden meestal pas op deze site weergegeven nadat persoonlijk is geconstateerd dat het merk wordt verkocht, verkooppunten op de officiële Moncler internet site staan weergegeven.

Het getoonde overzicht is dus zeker niet volledig.

Winkeliers die (een deel van) de Moncler collectie voeren kunnen altijd contact opnemen om een vermelding toe te laten voegen of te laten wijzigen.

De informatie over de Disclaimer op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 12 februari 2022 )