Overzicht Moncler collectie

Bij het bezoeken van de website van Moncler was ik wel verbaasd om te zien hoe groot de collectie is van het modemerk. Kende het merk vooral van de dames jassen en heren jassen. Wist niet dat ook accessoires werden aangeboden. Ook nieuw voor mij was om te zien dat de collectie is opgebouwd uit verschillende lijnen.

Volledige overzicht Moncler collectie

Moncler geeft op haar site aan dat de site Moncler.com de enige internet site is waar de consumenten door de actuele collectie kunnen “ browsen” . Via deze site kun je je alvast informeren en laten inspireren voor een aankoop van een Moncler product bij een geautoriseerde dealer. Deze dealers kunnen naast de fysieke winkel ook een online winkel hebben. Natuurlijk kan ook via de online site van Moncler zelf artikelen gekocht worden (store.moncler.com).

Lijnen binnen de Moncler collectie

De collectie van Moncler is opgebouwd uit de volgende lijnen:

Op deze pagina zullen deze lijnen in meer detail beschreven worden. Voor details van de collectie items verwijzen we graag naar de site van Moncler zelf.

Collectie – Moncler

Vanaf de oprichting van Moncler in 1952 zijn de ultiem doorgestikte jassen geliefd door het publiek dat grote eisen stelt aan haar kleding. De modellen zijn geliefd door popsterren, filmsterren en beroemdheden over de hele wereld. Deze Moncler jassen geven een gevoel van stijl dat zowel persoonlijk is als bevrijdend volgens Moncler. Een ideale mix van het traditionele en het modieuze.

Collectie – Moncler S

Moncler S-project is onderdeel van de belangrijkste vrouwelijke collectie van het Maison. Een high-end collectie. Ontworpen in samenwerking met de Japanse ontwerper Chitose Abe

Collectie – Moncler V

Moncler V Is een retro stijl mannen collectie. Ontworpen in samenwerking met de Japanse ontwerper Hiroki Nakamura

Collectie – Moncler Grenoble

De naam van deze collectie is ontleend aan het Franse dorp waar het merk Moncler is ontstaan. Een collectie waarbij stijlen uit het verleden opnieuw worden geïnterpreteerd en worden vertaald naar de huidige tijd. De dames en heren collectie van deze lijn is samengesteld uit kleding die geschikt is voor vrije tijd en dagelijks gebruik in de stad. Er is gebruik gemaakt van geavanceerde materialen met aandacht voor details en kleuren.

Moncler Gamme Bleu

Een collectie ontworpen door de Amerikaanse ontwerper Thom Browne. Deze ontwerper is verantwoordelijk voor een extreme kleding lijn waarbij de invloeden van de sportkleding duidelijk zichtbaar zijn, gebaseerd op de Moncler S Sportswear. De creaties zijn zeer origineel vormgegeven en hebben een duidelijke uitstraling. De handgemaakte kledingstukken zijn vervaardigd uit geavanceerde materialen en zijn voorzien van unieke details en bieden duidelijk stijl en functionaliteit.

Moncler Gamme Rouge

Dit is de Haute Couture lijn van Moncler. Een collectie voor de vrouw.

Speciale projecten – Mykita Zonnebrillen

In samenwerking met Mykita heeft Moncler ook een zonnebrillen op de markt gebracht. Deze zonnebrillen zijn het resultaat van een samenwerking tussen twee innovatieve bedrijven die de hoogste kwaliteit nastreven. In de samenwerking tussen Mykita en Moncler zijn twee zonnebrillen ontwikkeld: Lino en de Achille. Deze brillen zijn geschikt voor de snelle afdaling maar ook als klassieke zonnebril voor dagelijks gebruik.

De brillen zijn gemaakt van een polyamide achtig materiaal waardoor ze licht van gewicht zijn gebleven maar wel extreem stevig. De frames zijn voorzien van lenzen van mineraal glas waardoor extreem goed zicht en helderheid zijn gewaarborgd. Wanneer je uitademt op het glas van deze zonnebril, wordt het logo van Mykita & Moncler zichtbaar. De zonnebrillen zijn op het moment van schrijven leverbaar in de kleuren rood, blauw en zwart.

Volledige overzicht Moncler collectie

Moncler geeft op haar site aan dat de site Moncler.com de enige internet site is waar de consumenten door de actuele collectie kunnen “ browsen” . Via deze site kun je je alvast informeren en laten inspireren voor een aankoop van een Moncler product bij een geautoriseerde dealer. Deze dealers kunnen naast de fysieke winkel ook een online winkel hebben. Natuurlijk kan ook via de online site van Moncler zelf artikelen gekocht worden (store.moncler.com).

moncler collectie

Moncler Collectie Online

Pas op bij de aanschaf van een Moncler Online. Op het internet wordt veel imitatie Moncler aangeboden. Controleer goed wie de leverancier is achter een online Moncler verkooppunt.
Om haar klanten tegemoet te komen heeft Moncler zelf ook een online winkel, en leveren ze volgens mij door heel Europa. Heb zelf geen ervaringen met deze online winkel. Kan dus geen informatie geven over de snelheid en kwaliteit waarmee een order wordt afgeleverd.

Het adres van de Moncler Online winkel: Moncler Online

Wij verkopen geen Moncler jassen of Accessoires

Via deze website kun je niet direct Moncler jassen of accessoires kopen. De site geeft alleen informatie over het merk en de collectie van Moncler. In deze berichten kunnen wel links opgenomen zijn met verwijzingen naar sites die wel online Moncler items verkopen. Let hierbij wel steeds goed op dat je originele items koopt. We kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor wat deze sites online aanbieden.

Zie de pagina met verkooppunten voor een overzicht van winkels met Moncler in de collectie. Of probeer de online winkel van Moncler zelf. Daar koop je ook altijd een originele Moncler jas.

De informatie over de Moncler collectie op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 7 maart 2015 )