Heb je een originele Moncler Jas ?

Op het internet willen veel mensen profiteren van de populariteit van de Moncler jassen. Veel websites met mooi vormgegeven webshops bieden de jassen online aan. Dit vaak tegen veel scherpere prijzen dan je in de winkel gewend bent. Moncler doet er veel aan om deze imitaties van het internet te weren. In samenwerking met de Italiaanse Kamer van Koophandel wordt namaak aangepakt.

Overzicht actuele Moncler collectie

Moncler geeft op haar site aan dat de site Moncler.com de enige internet site is waar de consumenten door de actuele collectie kunnen “ browsen”. Via deze site kun je je alvast informeren en laten inspireren voor een aankoop van originele Moncler producten bij een geautoriseerde dealer. Deze dealers kunnen naast de fysieke winkel ook een online winkel hebben. Natuurlijk kan ook via de online site van Moncler zelf artikelen gekocht worden (store.moncler.com).

Overzicht van Unauthorized websites

Via een speciaal onderdeel van haar website, stopfakes.moncler.com, geeft Moncler informatie over internetsites die door de organisatie zijn aangepakt en sites die door Moncler worden onderzocht.

Hier is ook te zien welke sites niet officiële producten verkochten of niet geautoriseerd waren om Moncler jassen en/of Moncler accessoires te verkopen. Deze eigenaren zijn volgens Moncler juridisch aangepakt en hebben de domeinnamen moeten overdragen aan Moncler.
originele moncler producten
(foto van website van Moncler.com)

Originele Moncler met Certilogo

In oktober 2010 heeft Moncler als een van de eerste organisaties de e-Commerce controle service geadopteerd. Dit is een uitbreiding van de Certilogo dienstverlening die speciaal is vormgegeven om te voorkomen dat ongewenst imitatie Moncler artikelen worden aangeschaft op het internet. (www.certilogo.com)

Certilogo logo
Certilogo logo
Moncler Certilogo
Moncler Certiglogo label

Aanbod Moncler jassen en kleding in buitenland

In het buitenland zie je vaak veel winkels met een groot aanbod van design merken. Deze winkels zijn vaak te vinden in de bekende toeristenplaatsen in Turkije en bijvoorbeeld Thailand. Deze winkels bieden een groot aanbod van beroemde modemerken aan. Je kunt een beetje zen hoe populair een merk is aan de hand van het grote aanbod.

Deze winkels bieden vaak ook jassen en accessoires aan van Moncler. Vaak is het duidelijk dat het gaat om imitaties. De prijzen liggen veel lager. Soms is ook de afwerking van minder kwaliteit. In het aanbod van imitatie artikelen kun je ook grote kwaliteitsverschillen ontdekken. Deze verschillen ook sterk in prijs. De duurdere artikelen zijn vaak moeilijk van echt te onderscheiden.

Aanbod Moncler jassen op Marktplaats

Op sites als marktplaats worden Moncler jassen en Moncler accessoires aangeboden. Niet alle producten die hier worden aangeboden zijn origineel. Af en toe zie je nieuwsberichten voorbij komen dat illegale collecties van design kleding in beslag zijn genomen.

Het blijft opletten bij het aankopen van Moncler producten op sites als marktplaats en Vinted. Aanbieders van imitatie producten verpesten het daar voor de mensen die hun oude jas willen verkopen. Koop geen imitatie maar koop originele Moncler jas!

Wij verkopen geen Moncler jassen of Accessoires

Via deze website kun je niet direct Moncler jassen of accessoires kopen. De site geeft alleen informatie over het merk en de collectie van Moncler. In deze berichten kunnen wel links opgenomen zijn met verwijzingen naar sites die wel online Moncler items verkopen. Let hierbij wel steeds goed op dat je originele items koopt. We kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor wat deze sites online aanbieden.

Zie de pagina met verkooppunten voor een overzicht van winkels met Moncler in de collectie. Of probeer de online winkel van Moncler zelf. Daar koop je ook altijd een originele Moncler jas.

De informatie over het toetsen op originele Moncler jas op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 19 februari 2023 )