Moncler winkel Roermond

Designer Outlet Roermond logo

Eerder deze maand was ik weer eens op het complex van Designer Outlet Roermond. Wist dat ze flink aan het uitbreiden waren met Trendy merken. Een hele nieuwe straat was toegevoegd aan het complex. De winkel van Burberry was verplaats naar het nieuwe deel en was enorm groot geworden.

Door deze mooie uitbreiding van het aantal winkels is er ook ruimte voor een mooie Moncler winkel.

Druk in Moncler winkel Roermond

Met meer ruimte op het terrein was er ook plek gekomen voor nieuwe Trendy mode merken. Nu heeft Moncler een mooie winkel op het Designer Outlet in Roermond. En het was druk in deze Moncler winkel. Een ruim opgezet aanbod van Moncler voor dames als Moncler voor heren. Helaas was ik net te laat om nog te kunnen profiteren van een aanbieding bij de Moncler Winter collectie. Maar voldoende andere voordelige Moncler artikelen. Dus als je een voordelige Moncler jas wilt kopen kun je misschien beter deze winkel in Roermond bezoeken dan online te shoppen.

Het blijft druk in de Moncler winkel in Roermond, op een pleintje waar ook een erg grote Burberry winkel is en een outlet winkel voor de Michael Kors tassen, heeft het een mooie aanloop van klanten. Je ziet veel mensen de Moncler jassen passen en snel afrekenen. Misschien is deze winkel wel te klein…
Moncler Outlet Roermond
Moncler Outlet Roermond

Locatie Moncler winkel in Roermond

Het outlet centrum in Roermond heeft een groot aanbod van winkel van verschillende Designers merken. Het aanbod van de winkels met de design merken verschilt over de jaren heen. Nieuwe merken komen en bestaande merken vertrekken. Bezoek de website van de outlet www.mcarthurglen.com voor het actuele aanbod van merken en winkels.

Soms veranderen de winkel in het Designer outlet centrum van locatie. Op de site van het outlet vindt je een actueel overzicht van de aanwezige merken. Met natuurlijk de informatie over waar je de winkel van een specifiek in het winkelgebied kan vinden.

locatie Moncler winkel in Roermond
locatie Moncler winkel in Roermond

De informatie over de Moncler winkel Roermond op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 19 februari 2023 )